M/S Laponia genomför kryssningar med mat, guidning och underhållning i Bottenvikens skärgård. Hon förknippas ofta med sina populära räkkryssningar samt den musikaliska showkryssningen med Sigge and the sailors.

Behöver ni övernatta i Luleå så har vi ett samarbete med Elite stadshotell. Vi förfrågningar kontakta oss på 0920-12084.

Så här gör du för att boka

Här nedanför markerar du den kryssning du vill åka på. När ni gjort det kommer ni till en sida där ni får fylla i kontaktuppgifter och antal personer. När vi mottagit er förfrågan kontrollerar vi om det finns plats på vald kryssning och skickar ett meddelande via e-post där status för er bokning framgår.

Vänligen notera: Då det är bordsplacering på båten ber vi er kontakta oss om ni önskar sitta bredvid sällskap gjorda i andra namn. De enklaste är att ni gör en bokning tillsammans då placeras ni automatiskt  i anslutning till varandra.

Betalning

Ni betalar ombord på båten med kort eller med kontanter. Vi accepterar Mastercard och Visa, EJ- American Express / Diners
Vid fakturering tillkommer en administrationsavgift på 50kr (endast företag).

Bokningsregler

Fri avbokning senast 1 vecka före avgång (fler än 8 personer – 2 veckor). För charter gäller fri avbokning senast 6 veckor innan avgång. Debitering sker enligt bokning. Bokningsregler

Är det fullbokat på ett datum som ni är intresserad? Kontakta oss på 0920-12084 eller info@laponia.se så sätter vi upp er på vår återbudslista. Vi tillämpa drop-in om avbokning sker med kortvarsel.

Genom att använda denna bokningstjänst godkänner du våra regler för cookies och personuppgifter! Vill du boka på annat sätt, kontakta oss på 0920-12084.